Hoograven bruist met 25 initiatieven op de activiteitenmarkt

Screenshot 2015-12-14 at 09.52.52In november organiseerde Vooruit een activiteitenmarkt in het Hart van Hoograven, waarbij tal van bewoners, vrijwilligers en organisaties hun initiatieven (totaal 25) aan belangstellenden presenteerden.

Voor het verslag van de bijeenkomst, klik op:
Verslag activiteitenmarkt Hoograven – 18 november 2015

 

 

 

 

 

Activiteitenmarkt Hoograven
Geplaatst op 29 oktober 2015

Afgelopen juni is er in Hoograven een geslaagde nVoorkant DEFT Initiatievenmarkt-Hoograven (1)etwerkbijeenkomst georganiseerd in de vorm van een bewonersavond. De tweede netwerkbijeenkomst dit jaar zal plaatsvinden in de vorm van een activiteitenmarkt. Het wordt een bruisende gezellige middag waar iedereen zijn of haar sociale activiteit in Hoograven kan laten zien en kennis kan maken met elkaar. 

De Activiteitenmarkt Hoograven vindt plaats op woensdag 18 november van 14:00 – 16:00 in Buurtcentrum Hart van Hoograven.

Organiseer jij een sociale activiteit in Hoograven en wil jij deze laten zien tijdens de markt? Neem dan contact op met Lot Thijs email: lotthijs@vooruitutrecht.nl telefoon nummer: 06-41785264. 

Of kom kijken welke leuke en mooie sociale activiteiten er in Hoograven zijn en maak kennis met elkaar! Kinderen – onder begeleiding van ouders – zijn ook welkom!

Achterkant DEFT Initiatievenmarkt-Hoograven-2

 

 

Sociaal makelaars lopen rond om met u in gesprek te gaan en eventuele vragen te beantwoorden.

We zien u graag de 18e!

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather