Bewonersavond Hoograven

Na een geslaagde netwerkbijeenkomst vorig jaar oktober, zal in Hoograven dit jaar de eerste netwerkbijeenkomst gehouden worden in de vorm van een bewonersavond. Op deze avond zullen buurtbewoners, professionals en vrijwilligers samen nadenken over diverse hulpvragen van verschillende buurtinitiatieven.

De bewoneSchermafbeelding 2015-05-13 om 08.32.50rsavond zal plaatsvinden op maandagavond 15 juni van 19:00 – 21:30 in Buurtcentrum Hart van Hoograven, ‘t Goylaan 77. Om 19:30 is er een gezamenlijke opening met een korte film over buurtideeën uit Hoograven ter inspiratie.

Het zal een informele setting zijn waar enthousiaste bewoners vertellen over hun buurtinitiatief of activiteit. Ter inspiratie of omdat zij op zoek zijn naar tips en versterking. Er zijn verschillende sociaal makelaars, professionals uit de wijk en andere actieve bewoners aanwezig die meedenken, tips geven en het initiatief vooruit helpen.

Middels een interactief programma onder begeleiding van de sociaal makelaars komt iedereen aan bod en kunnen concrete plannen gemaakt worden. Op deze manier helpt de wijk elkaar verder.

Schermafbeelding 2015-05-13 om 08.32.27Heeft u zelf een hulpvraag en zou u graag tips of versterking vinden rondom uw buurtinitiatief?
Meld u dan aan bij Marlies Bosch: marliesbosch@vooruitutrecht.nl of 06 16 85 64 02. U kunt zich opgeven tot 31 mei.

Mocht u nog andere geïnteresseerde mensen binnen uw netwerk kennen, dan staat het u vrij om hen ook uit te nodigen voor deze avond.


Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather