Bewonersinitiatievenmarkt Utrecht Oost

Na een geslaagde netwerkbijeenkomst in Oost, vorig jaar oktober, is het alweer tijd voor de derde netwerkbijeenkomst van Vooruit! Dit keer in de vorm van een Bewonersinitiatievenmarkt. Op de Bewonersinitiatievenmarkt zullen verschillende buurtinitiatieven uit Oost zich presenteren en bezoekers kunnen zich laten informeren en inspireren over al het moois wat er in de wijk gebeurd.

De markt zal plaatsvinden op 27 mei van 19:00 – 21:30 in de Wilhelminakerk (hobbemastraat 35). Het is een doorlopend programma met een openingsmoment om 19:30 met een korte film over initiatieven in Utrecht Oost ter inspiratie. Het zal een informele setting zijn waar bewoners en professionals uit de wijk met elkaar kunnen kennismaken. Ook is er ruimte om zowel successen als hindernissen uit te wisselen met elkaar.

Schermafbeelding 2015-04-20 om 10.48.40

 

Wilt u een marktkraam reserveren? Of kent u iemand die dit graag zou willen? Mail dan naar onze sociaal beheerder Dick: dickhaaksman@vooruitutrecht.nl

 

 

Schermafbeelding 2015-04-20 om 11.57.46

 

Bent u als bewoner of professional benieuwd bent wat er allemaal in uw wijk gebeurd? U bent van harte welkom en we zien u graag de 27e!

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather