Bewonersochtend Lunetten

Schermafbeelding 2015-05-19 om 15.32.51U bent van harte uitgenodigd voor de Bewonersochtend in Lunetten. Hier zullen jongvolwassenen, ouders, ouderen en professionals die zich met jong en oud bezighouden in de wijk elkaar ontmoeten en samen gaan brainstormen over het thema: ‘verbinden van jong en oud’.

De ochtend zal plaatsvinden op Dinsdag 23 juni, van 10:00 – 12:00 uur in Speeltuin Fort Luna, Oude Liesbosweg 40. Het zal een informele setting zijn waarbij jongvolwassenen, ouders, ouderen en professionals leuke activiteiten verzinnen die jong en oud aan elkaar kunnen verbinden.

Schermafbeelding 2015-05-19 om 15.33.40Het thema is bepaald naar aanleiding van de bijeenkomst die begin dit jaar plaatsvond. Daar merkten de aanwezigen op dat het hen leuk leek om de verschillende typen bewoners uit de wijk, van kinderen tot student tot ouderen, meer te mengen en elkaar te laten leren kennen. Tijdens een interactief programma onder begeleiding van de sociaal makelaars komt iedereen aan bod en is er veel mogelijkheid om ideeën uit te wisselen.

Mocht u nog andere geïnteresseerde mensen binnen uw netwerk kennen, dan staat het u vrij om hen ook uit te nodigen voor deze avond.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather