Boerenlunch in Koppelsteede

 Boerenlunch-04-2
Op dezelfde dag dat de aankondiging werd opgehangen zat de Boerenlunch al vol! De Boerenlunch is een lunch voor ouderen in Lunetten georganiseerd in Koppelsteede op 24 maart. Dit is een initiatief van 
De Zuidbus in samenwerking met Vooruit en Utrecht Natuurlijk.

De Zuidbus vervoert minder mobiele ouderen in Utrecht-Zuid van en naar de dagverzorging en andere activiteiten. Zo ook naar de Boerenlunch. Sociaal makelaar van Vooruit Jeanet Peters heeft dit initiatief ondersteund door partijen bij elkaar te brengen en gezamenlijk het plan van een Boerenlunch te realiseren. Utrecht Natuurlijk heeft Koppelsteede beschikbaar gesteld en meegeholpen in de organisatie.

 

 

Er hebben twaalf ouderen genoten van deze heerlijke lunch. Deze bestond uit producten vanuit de tuin en zelfgemaakte eiersalade mede mogelijk gemaakt door de kippen van Koppelstede. Omdat het lekker weer was, kon iedereen die wilde ook nog een mooie wandeling maken door het park. Genieten van de vogelvijver, de weides en natuurlijk de dieren die her en der te zien waren.

Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagde dag! De Boerenlunch gaat zeker vervolg krijgen dus houd de aankondigingen goed in de gaten. In juni zal Koppelsteede ook van start gaan als nieuwe wekelijkse ontmoetingsplek voor jong en oud. Hierover wordt binnenkort meer bekend!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather