Samen bouwen aan Lunetten

Schermafbeelding 2015-06-30 om 15.52.07De bewonersochtend in Lunetten stond in teken van verbindingen leggen tussen jonge en oudere bewoners in de wijk en samen tot activiteiten komen voor jong en oud. De ochtend vond plaats in bouwspeeltuin Fort luna op 23 juni. Het thema kwam voort uit de vorige netwerkbijeenkomst door Vooruit georganiseerd.

 

Dyon Korssen, sociaal beheerder van de Musketon en organisator van de berwonersochtend was tevreden. Hij schreef hierover een kort verslag:

“In mijn ogen was het met de kleine aantal bezoekers een geslaagde ochtend. We zijn de ochtend begonnen met iedereen de vraag te stellen hoe iedereen de dag was begonnen. Na de introductie van Laurens Klijmij (Stichting Move) en Mark Verhoef (manager Vooruit) werd een korte film over initiatieven in Lunetten getoond. Dit had in mijn ogen veel langer had mogen duren, gewoon om dat het SUPER Was! Heel leuk gedaan.

Initiatievenfilm Utrecht Lunetten
     < —–  Initiatievenfilm Lunetten

Daarna zijn we aan de knutsel gegaan (uitkomst hiervan is te lezen in het verslag hieronder). We hebben na het knutselen in twee groepjes gezeten om te kijken welke ideeën en initiatieven overeenkwamen met elkaar. Bij het groepje waar ik zat waren in ieder geval twee initiatieven die een soortgelijk doel voor ogen
Schermafbeelding 2015-06-30 om 15.52.42hadden. Met deze mensen is een vervolg afspraak gemaakt om te kijken hoe ze gezamenlijk verder kunnen.”

Lees het hele verslag hier:

Verslag Bewonersochtend Lunetten

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather