Buurtcentrum Sterrenzicht: nu ook Weggeeftafel/-kast

Gun je spullen een tweede ronde, weggooien is zonde!IMG_20150512_090659

Buurtcentrum Sterrenzicht aan het Keerkringplein heeft nu ook een weggeeftafel en weggeefkast. Hier vind je (kleinere) voorwerpen en materialen die anderen niet meer gebruiken en die je gratis mag meenemen.

Ontstaan
Het initiatief hiertoe kwam tijdens een netwerkbijeenkomst eind vorig jaar waar enkele dames uit de wijk hun wens uitten voor de organisatie van een Weggeefwinkel. Omdat dit toch wel moeilijk te realiseren leek, is men dus wat bescheidener begonnen. Er is een plek gecreƫerd, een tafel en een kast, waar bewoners hun overbodige spullen aan anderen ter beschikking kunnen stellen. Iedereen mag maximaal 3 stuks per persoon meenemen.

Ook grote materialen
De wat grotere zaken (zoals meubels, witgoed etc.) kunnen door middel van een foto, worden aangeboden. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te noteren!
Dus heeft u spullen over? Maak een ander blij en zet het op de weggeeftafel of weggeefkast!

Meedoen?
Lijkt het u leuk om mee te helpen met dit nieuw gestarte initiatief? Door bijvoorbeeld wekelijks de weggeeftafel en kast te onderhouden? Of het initiatief te promoten in Sterrenzicht? Meld u dan aan bij sociaal beheerder Dick Haaksman: dickhaaksman@vooruitutrecht.nl of 06 395 63 935 of kom langs in buurtcentrumĀ Sterrenzicht!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather