Computerondersteuning in Oost

“Het lijkt wel alsof tegenwoordig niets meer zonder hulp van een computer kan!”.

In veel huishoudens en families is een computer wel te vinden, bijvoorbeeld een notebook, een laptop of een tablet. Echter kan niet iedereen hier voldoende mee overweg, zo merken sociaal makelaars van Vooruit regelmatig.

Computerondersteuning senioren november 2015

Om wijkbewoners met een specifieke vraag over het gebruik van de computer tegemoet te komen, is er een nieuw initiatief gestart ‘Computerondersteuning voor senioren in Oost’. Enkele dagen in de week bieden vrijwilligers, die prima thuis zijn op een computer, aan senioren (maximaal) een uur lang 1 op 1 begeleiding. Dit vindt plaats in Buurtcentrum Sterrenzicht (Keerkringplein 40 in Utrecht).

Zo kunt u bijvoorbeeld geholpen worden bij het maken van een e-mail-account, een eigen Facebook-pagina, het maken van een e-mailtje, het zoeken van informatie en/of het plaatsen van een bijlage. Deze ondersteuning is gratis.

Voor deelname kunt u een reservering met een vrijwilliger maken door te bellen met Johan Pols via 06-81032868 of door een email te sturen naar johanpols@vooruitutrecht.nl

 

Schermafbeelding 2015-11-03 om 14.21.46

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather