Crowdfunding voor de Kameleon

Schermafbeelding 2014-11-06 om 14.28.34

‘Samen zijn wij de Kameleon’

Tijdens de verbouwing van de Kameleon bleek er een bedrag tekort te schieten voor de aanleg van een sportveld of activiteitenveld. De buurtbewoners in de speeltuin missen een plek om te voetballen en de waterscouting Baracuda mist een plek om te verzamelen en activiteiten uit te voeren. Hieruit ontstond het idee om samen te werken en startten Speeltuin de Kameleon, Vooruit en Baracuda een crowdfundingactie voor speeltuin de Kameleon! https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/kameleon/

Bedanken van de buurt
Wijkconnect is erbij betrokken voor bekendmaking en verspreiding van de crowdfundingsactie in de buurt. Er zijn een aantal tegenprestaties afgesproken omdat wij het belangrijk om de buurt te bedanken, te betrekken en onderling contact te versterken. Zo kun je scouts inhuren voor een karweitje of één uur lang baas worden van de Kameleon. Andere voorbeelden zijn het volgen van een roeicursus of zeilcursus.Het zijn tegenprestaties die Speeltuin de Kameleon, Vooruit en Baracuda zelf mogelijk maken.

‘Word één uur lang de baas van de Kameleon’

 

 

Crowdfundingsplatform Voorjebuurt

Ons gezamenlijke einddoel
Om een nieuw impuls te geven aan de crowdfunding is de crowdfundingactie nu gelanceerd via Voorjebuurt. Dit is een online crowdfundingplatform voor buurtverbeteraars. Hierdoor is een bredere groep mensen bereikt in de buurt waar we heel blij mee zijn.
Maar.. we zijn er nog lang niet! Er is 3000 euro nodig voor het sportveld. We zijn eind maart begonnen en streven ernaar dit bedrag eind mei binnen te hebben.

Meehelpen?
Heb je een goed idee wat geld op kan brengen voor onze crowdfunding? Of wil je zelf een steentje bijdragen op welke manier dan ook? Heel graag! Neem dan contact op met sociaal makelaar Richard Bouma.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather