Derde Eettafel in de Musketon

Met trots vertellen sociaal makelaar Jeanet en sociaal beheerder Dyon dat er eind mei een derde eettafel gestart is in de Musketon, na bijna drie jaar onderhandelen. De Eettafel is een samenwerking tussen Lister en een vaste groep bewoners uit Lunetten, met ondersteuning van Jeanet en Dyon. Elke derde vrijdag van de maand vindt de Eettafel plaats. De initiatiefnemer, Ewold Gussenhoven, schrijft hierover een leuk stukje en nodigt u uit voor de eerstvolgende Eettafel!

 

“ MAARRR… WE KOMEN TERUG                                         – door Ewold Gussenhoven

Net als Theo Uden Masman van The Ramblers zeiden de medewerkers en vrijwilligers van de Eetgroep- en ook het Eetcafé destijds, dat ze met een derde eetavond terug zouden gaan komen, toen deze helaas vanwege bezuinigingen was komen te vervallen.

Anton Burger (Lister) en James (vrijwilliger)

Na veel heen-en-weer-geschrijf en ook een aantal intensieve gesprekken met nieuwe gesprekspartners is het na bijna drie jaar dan eindelijk zover dat we samen met de mensen van Lister weer 40 à 45 personen in De Musketon kunnen laten eten.

Wilt u ook graag een keer mee eten? Meld u dan aan voor de eerstvolgende eettafel.

Op vrijdag 18 september bestaat het Griekse driegangenmenu uit;

  • vooraf: een ciabatta met geitenkaas uit de oven
  • hoofdgerecht: een Moussaka met Griekse salade
  • nagerecht: Griekse yoghurt met honing en walnoten

U kunt op vrijdag al om 17.30 uur terecht, maar er wordt pas om 18.00 uur gestart.
De deelnamekosten bedragen € 6,– per persoon en U-pashouders hoeven slechts € 4,– te betalen. Inschrijven kan aan de bar of via het telefoonnummer van De Musketon (030 – 721 05 01).  

Hou er voor jezelf alvast rekening mee, dat vol, ook echt vol is!  Dit geldt echter niet voor mensen, die willen komen meehelpen, want we zoeken nog steeds enkele vrijwilligers……

Met vriendelijke groeten,

Anton, Dyon, Ewold, Femke, Hans, Jeanet, Marieke, Piet en Ton “

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather