Gezocht: zomermaatjes voor ouderen!

De zomer komt eraan! Een leuke tijd waarin mensen vrij zijn en misschien op vakantie gaan. Juist in deze tijd hebben ouderen behoefte aan meer contact omdat veel activiteiten stoppen vanwege de vakantie.Schermafbeelding 2015-05-18 om 10.06.32

Vooruit, buurtteam Sociaal Hoograven en SamenHoograven slaan de handen ineen en starten het project Zomermaartjes voor ouderen.

Bij het project Zomermaatjes worden mensen die het leuk vinden om een keer in de week een oudere te bezoeken of samen iets gezelligs te doen gekoppeld aan een oudere. Op deze manier zullen ouderen minder eenzaam zijn in de vakantie en kunnen mensen voor een korte periode uitproberen hoe het wekelijks contact te onderhouden. Wie weet wat voor leuke vriendschappen hieruit voortkomen.

Vind u het leuk om een keer in de week een oudere te bezoeken of samen iets gezelligs te ondernemen? Kom dan dinsdag 19 mei naar de bijeenkomst in buurtcentrum Hart van Hoograven (’t Goylaan 77) van 15.00-16.00 uur voor meer informatie. 

Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u toch iets wil betekenen voor een oudere, dan kunt u contact opnemen met:

Ilona v. Nes  i.van.nes@buurtteamsutrecht.nl  06-10694203

Tamara Leguit  tamaraleguit@vooruitutrecht.nl 06-43555835

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather