Wijkwebsite Hoograven Portal succesvol in 2014

Screenshot Hoograven PortalSamen met 14 andere organisaties is Stichting Vooruit betrokken bij Hoograven Portal. Deze (web)site biedt op een eenvoudige manier alle informatie die nodig is om het wonen, leven en werken in Hoograven makkelijker te maken.


In april 2014 is door het bewonersinitiatief Hoograven Duurzaam i.s.m. zo’n 15 organisaties  www.hoogravenportal.nl ontstaan met alle websites in de wijken Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt. Met deze portal is door (nieuwe) buurtbewoners snel te achterhalen welke organisaties en activiteiten er zijn, waar je ze kan vinden en wanneer er wat te doen is. Hiermee zijn en worden organisaties en bewoners dichterbij bij elkaar gebracht.

Op de Portal die goed bezocht wordt kan inmiddels naar ca. 70 organisaties en bedrijven in de wijk worden doorgelinkt. Uiteraard is het duurzaam bestaan van deze site afhankelijk van het continue onder de aandacht brengen door de verschillende stakeholders aan de buurtbewoners. Dus voeg als organisatie deze website toe als link aan uw site en meld uw website aan via info@hoogravenportal.nl.

Meer informatie vindt u door te klikken op: website

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather