Oudejaarstoernooi in sporthal Hoograven groot succes!

Buurtvaders Hoograven

Buurtvaders Hoograven

Met ruim 400 aanwezigen was het oudejaarstoernooi een groot succes. Vereniging Buurtvaders Hoograven heeft samen met Vooruit, Stichting Buurtjongeren en de moskee Salam het Oudejaarstoernooi georganiseerd in sporthal Hoograven.

De betrokken organisaties zetten zich in om de leefbaarheid in de wijk te vergroten, waarbij Mohammed sociaal makelaar bij Vooruit hen hierbij ondersteuning biedt. Het doel van deze oudejaarsavond activiteit was dan ook om jongeren van de straat te houden en er een gezellige avond van te maken.

Grote opkomst
Het voetbaltoernooi was opgedeeld in drie leeftijdsklassen: van 9 tot 11 jaar, van 12 tot 16 jaar en van 17 tot 21 jaar. Van half vijf ’s middags tot tien uur ’s avonds voetbalden jongens uit de buurt tegen elkaar. Er waren 250 jongeren die meededen aan het toernooi, ongeveer 100 toeschouwers en 50 bewoners die zich actief hebben ingezet tijdens deze avond.

IMG-20150115-WA0003

Prijsuitreiking

Deze groep actieve bewoners bestond uit vaders van de kinderen die meededen aan het toernooi, buurtvaders en mensen van Stichting Buurtjongeren en moskee Salam. Het toernooi werd afgesloten met een prijsuitreiking en een hapje en een drankje in het buurthuis Hart van Hoograven.

Blij met inzet van bewoners
Namens Vooruit willen we alle actieve bewoners bedanken voor hun inzet en het verzorgen van deze mooie avond. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar de Buurtvaders Hoograven. Ook het Wijkbureau, Stichting JoU (jongerenwerk), de politie en de jongeren zelf waren erg blij met de inzet van de bewoners uit de wijk. Goed begin van het nieuwe jaar in Hoograven!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather