Ravenna’s Restaurant: uitbreiding welkom!

Ravenna’s Restaurant verwelkomt nieuwe gasten!

Ravenna’s Restaurant is een sociaal restaurant in buurtcentrum Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77. Iedereen die het leuk vindt om gezellig samen met anderen te eten en te kletsen is welkom. Er wordt gekookt door een wijkbewoner met passie voor koken. Deze wordt ondersteund door gastdames en heer. 

unnamed

De sociaal makelaar ondersteunt de coördinator van Ravenna’s bij de organisatie en PR rondom Ravenna’s. Walter Kronenburg is sinds 2015 bij Ravenna’s Restaurant betrokken als coördinator. Hij is het aanspreekpunt voor de gastdames en heer en werft mensen die willen koken. Ook is hij coördinator bij Voedselbank Oost en dat blijkt een goede plek om nieuwe koks te werven. Bij Ravenna’s Restaurant hebben de koks een verschillende culturele achtergrond; Marokkaans, Turks, Dominicaans, maar nu ook Surinaams, Antilliaans en Syrisch. Uiteraard wordt er ook wel eens Hollandse pot geserveerd!

Het is fantastisch om op deze manier kennis maken met avontuurlijke en exotische gerechten. De mensen die komen eten staan ook open voor het verrassingsmenu en hebben in principe geen speciale wensen. De complimenten zijn iedere keer weer lovend! Iedereen uit de wijk is welkom en mag komen eten. Ravenna’s zou het leuk vinden als je ook eens komt eten!

Ravenna’s vindt in 2016 plaats op:  8 september, 22 september, 6 oktober, 20 oktober, 3 november, 17 november, 1 december en 15 december.

Ravenna’s Restaurant is altijd op zoek naar enthousiaste wijkbewoners die zich willen inzetten voor het restaurant. Met name bewoners met passie voor koken die dit willen doen voor een groep van circa vijfendertig personen. Vanaf 15.00 uur beginnen zij met de voorbereidingen voor een heerlijk drie-gangen menu. In het restaurant is plaats voor circa 30 gasten. Voor meer info kun je terecht bij:

Coördinator Walter Kronenburg (walterwg@casema.nl / 06-31959082) of Sociaal makelaar Tamara Leguit (tamaraleguit@vooruitutrecht.nl / 06-43555835).

Kom je gezellig eten!? Een maaltijd kost € 4,-. Je hoeft je niet van te voren op te geven. Vanaf 17.00 uur ben je welkom. Tot 17.30 uur is er inloop. De maaltijd start met een voorgerecht omstreeks 17.30 uur.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather