Speeltuin de Kameleon

Op zaterdag 30 november werd er hard gewerkt aan de vernieuwing van de speeltuin De Kameleon. Wijkkrant Aanzet heeft hierover een leuk stukje geschreven. Hier komt onze sociaal makelaar Richard Bouma ook aan het woord, die intensief betrokken is bij de speeltuin.

Wijkkrant Aanzet

 

 

Iedereen werkt aan een vernieuwde Kameleon
Bericht geplaatst op 29 oktober 2013

KameleonNog even en kinderen hebben weer een beetje plek om te spelen in speeltuin De Kameleon. Het is de bedoeling dat één kant van de speeltuin eind november helemaal af is. In de speeltuin is een flinke verbouwing gaande. Vrijwilligers, buurtbewoners en kinderen helpen allemaal mee om samen met vaklieden de speeltuin op te knappen en zo kosten te besparen. Kinderen helpen mee om zand te verplaatsen en stapelen stenen op pallets en genieten volop van het meehelpen. Er is zo hard gewerkt dat zij de nieuwe zitring/vuurplaats met het bakken van broodjes en marshmallows al hebben kunnen inwijden.

Enthousiast  Kameleon_verbouwing
Bureau Niche
, die zich bezighoudt met landschapsontwikkeling heeft samen met kinderen een bouwtekening gemaakt. Half september is de verbouwing van start gegaan. Steeds meer is er te zien van hoe de speeltuin er straks uit gaat zien. Mensen reageren enthousiast op de veranderingen.

Meehelpen
Wilt u meehelpen met het opknappen van de speeltuin? Er is genoeg te doen. U kunt contact opnemen met sociaal makelaar Richard Bouma 06 424 45 926 of sociaal makelaar Mariëlle van der Grift 06 272 08 516Kameleon2013

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather