Taalcoaches gezocht voor Hoograven!

Taaldoetmeer en Vooruit werken samen aan het vergroten van taalvaardigheid van bewoners in Hoograven – Tolsteeg. Sociaal makelaars voeren gesprekken met bewoners en signaleren wat er nodig is. Ook activeren en werven zij bewoners om taalles te nemen.

Nu blijkt er een grote vraag te zijn naar taalcoaches die les willen geven aan een groep vrouwelijke cursisten in Buurthuis Hart van Hoograven. Kent u iemand die dit leuk vindt? Of misschien heeft u zelf wel interesse? Lees dan vooral verder!

Wat zoekt Taaldoetmeer?
Taaldoetmeer zoekt vrouwelijke taalcoaches die de cursisten wekelijks twee uur per week les willen geven en hun taalvaardigheid op die manier wil helpen vergroten. Ze verwachten een gemotiveerd persoon die voor minimaal een half jaar ingezet kan worden als taalcoach. U bent beschikbaar op dinsdag- of donderdagochtend.

Wat biedt Taaldoetmeer?
Als taalcoach kunt u allereerst een bijzondere en leerzame ervaring verwachten. U leert andere culturen kennen, maar u leert ook lesgeven. U krijgt een introductiecursus en wordt persoonlijk begeleid door een wijkcoördinator. Daarnaast kunt u terecht bij een taalconsulent voor deskundig advies en voor lesmateriaal op maat. Tot slot biedt Taaldoetmeer een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering. Voor meer informatie over Taaldoetmeer: zie www.taaldoetmeer.nl

Interesse om als taalcoach aan de slag te gaan?
Neem contact op met Inge Goorts: inge@taaldoetmeer.nl of bel 030-2947594

 

Schermafbeelding 2015-04-22 om 17.17.18Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather