V.I.P. arrangement voor ouderen

Wij vinden dat iedereen van de Tour de France moet kunnen genieten. Ook ouderen en mensen slecht ter been. Daarom verzorgen wij i.s.m. Samen Hoograven en bewoners uit de wijk zondag 5 juli een V.I.P. arrangement voor ouderen en mensen slecht ter been.

AD 9 mei 2015

Voor 3,- kunt u in Buurthuis Hart van Hoograven met een kop koffie/thee en een hapje genieten van de tour. U wordt lekker in de watten gelegd en heeft perfect uitzicht vanaf de eerste verdieping achter de grote ramen in het buurthuis. Het zal tussen ±11:00-14:00 plaatsvinden. Exacte tijden volgen nog.

Wilt u een V.I.P. plek reserveren? neem contact op met Tamara Leguit, sociaal makelaar van Vooruit: tamaraleguit@vooruitutrecht.nl. Wilt u meedoen als vrijwilliger? Als Tour expert of BHV’er? Neem dan contact op met Herman Aarsman: hoogravens_belang273@hotmail.com.

Schermafbeelding 2015-05-11 om 15.32.05

 

Vooruit met de Tour de France!
Geplaatst op 16 maart 2015

De échte start van de Tour de France zal 5 juli plaatsvinden aan ’t Goylaan. Dat maakt buurthuis Hart van Hoograven een prachtige locatie om de tour te volgen.

Sociaal makelaars van Vooruit, betrokkenen van Samenhoograven en actieve bewoners uit de wijk ‪‎Hoograven‬ komen op 23 maart samen om een leuk plan voor deze dag te smeden, gericht op ouderen. Lijkt het u leuk om mee te doen of mee te denken? Kom dan gezellig langs. En als u nog vrienden, buren, kennissen kent die geïnteresseerd zijn, neem ze gerust mee!

Heeft u geen zin om mee te denken, maar wel om de dag zelf mee te genieten? Zet 5 juli dan alvast in uw agenda! Binnenkort komt hierover meer informatie.

Vooruit met de Tour de France

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather