Opnieuw met glans het certificeringstraject ISO doorstaan!

Gisteren vond de halfjaarlijkse externe audit plaats bij Vooruit, in het kader van de ISO 9001 certificering. Deze hebben wij opnieuw met glans doorstaan!

Onze directeur, Liesbeth van Eijndhoven, teamleider Mark Verhoef en twee sociaal makelaars, Jeanet en Mohamed zijn geïnterviewd. De auditor onderzocht of de beloftes aan onze klanten zijn gerealiseerd, en of gewaarborgd is dat de geleverde kwaliteit aan de eisen voldoet.

De audit is positief verlopen en er is geen enkele tekortkoming geconstateerd. Na afloop van de auditdag benoemde de auditor een aantal sterke punten:

  • De innovatieve projecten
  • Het planmatige werken
  • De ontwikkeling van de sociale kaart
  • Het sterk ontwikkelde kwaliteitsbewustzijn van medewerkers
  • Het creëren van onderscheidend vermogen

Het ISO certificaat is een mooie erkenning voor de prestaties die we dagelijks neerzetten voor de bewoners in de wijk, onze samenwerkingspartners en de Gemeente Utrecht. Zij kunnen erop vertrouwen dat werkzaamheden volgens afspraak plaatsvinden.

Door te voldoen aan de ISO norm onderstreept Vooruit dat de kwaliteit van de dienstverlening goed op orde is. Het is daarnaast een mooie manier om kwaliteit zichtbaar te maken en onderscheid te creëren met niet-gecertificeerde sociaal makelorganisaties.

En daar zijn we trots op!

 

Een positieve audit, wij zijn trots!
geplaatst op 26 september 2014

ISO9001Wij zijn hartstikke trots op het positieve audit resultaat wat wij gehaald hebben binnen Vooruit.

In het kader van ISO 9001 certificering is er op 1 en 2 september 2014 bij Vooruit een externe audit gehouden. Onze directeur, Liesbeth van Eijndhoven en twee sociaal makelaars, Johan Pols en Richard Bouma werden geinterviewd. Wij hebben deze audit succesvol doorlopen. De auditor was zeer positief over de ontwikkelingen van Vooruit als nieuwe organisatie en benoemde daarbij enkele sterke punten:

– Prettige gesprekken in openhartige sfeer
– Kwaliteit staat hoog op de agenda
– Er is rust gekomen binnen de organisatie, de medewerkers voelen zich thuis.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinby feather